GKV wint de Haagse Korfbaldagen!

19 november was de finaledag van de Haagse Korfbaldagen. Net als vorig jaar, stonden GKV en ODO weer tegen elkaar in de strijd om winst in de poule 2e-3e klasse. Vorig jaar werd de wedstrijd nog verloren door GKV, maar de wedstrijd was dit jaar heel anders. Een sterk spelend GKV speelde erg overtuigend en heeft de finale gewonnen met 24-14. Gefeliciteerd!

Mooie weken zo voor de selectie van GKV en dat is een mooie start voor de zaalcompetitie!

Zie hieronder het verslag van KorfbalHaagseRegio

GKV wint finale senioren 2-3

De eerste finale van de Haagse Korfbal Dagen 2022 is gespeeld. De finale was een replica van vorig jaar toen ODO er met de winst vandoor ging.
Ook dit jaar nam de ploeg uit Maasland de eerste voorsprong, 0-2 maar daarna was het GKV dat beter in het spel kwam en ernaast en eroverheen ging om de voorsprong niet meer weg te geven.

Zoeken
De eerste paar minuten van de wedstrijd moesten beide ploegen zichtbaar inkomen. Het duurde dan ook enkele minuten voor de eerste goal viel. Maar toen ODO eenmaal de 0-2 had gescoord, ging de wedstrijd los. GKV maakte direct de aansluitingstreffer en liep uit naar 4-2. Bij 6-4 was het gat nog eenmaal twee punten en daarna liep GKV verder uit naar 12-8 bij rust.

GKV scherper
Ook na rust was GKV het scherpst en pas na 4 doelpunten aan Haagse zijde kon ODO wat terug doen, maar het gat was inmiddels definitief geslagen, 16-9. Het eerste doelpunt van ODO werd meteen beantwoord met drie doelpunten van GKV en zo werd de wedstrijd nooit meer spannend.
Beide ploegen gaven wat reservespelers nog speelminuten en bij 24-14 floot scheidrechter Michel van Roon voor het eindsignaal.
GKV wint voor het eerst de Haagse Korfbal Dagen.