Start van de Grote Clubactie

Organisator: Maykel Teske, Sponsor commissie
Aanvang: zaterdag 15 september 2018 om 00:00 uur
Afloop: dinsdag 11 december 2018 om 23:59 uur

Op 15 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2018! Vanaf die dag mogen alle lotenverkopers (clubleden) langs de deuren gaan of langs vrienden en familie om loten te verkopen.

Al meer dan 45 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse Verenigingsleven. Verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert de NSGC jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Voor degene die een lot kopen zijn er fantastische prijzen te winnen. De hoofdprijs van dit jaar is € 100.000,- en de tweede prijs een Volkswagen Up!

De loten worden verkocht voor € 3,00 per stuk. Hiervan gaat € 2,30 naar GKV. We hebben om te beginnen 2000 loten (100 boekjes à 20 loten) besteld die we kunnen verkopen. In het meest optimistische geval kunnen we dus € 4.600 ophalen. Ook hebben we een pagina waar mensen de loten online kunnen kopen. Deze pagina kan je eenvoudig delen met je vrienden en familieleden. Op 15 september zal deze pagina bekend worden gemaakt. We hoeven vast niet uit te leggen wat een boost we GKV met zijn allen kunnen geven door allemaal zo veel mogelijk loten te verkopen!

Dit jaar is het doel van GKV om met de opbrengst nieuwe meubels aan te schaffen voor de kantine. Natuurlijk is er ook iets bedacht om de verkopers extra te belonen, namelijk een giftcard per vol boekje. Afhankelijk van de opbrengst kunnen we misschien ook andere wensen van GKV in vervulling laten gaan! In de eerste trainingsweek krijg je een brief mee waar in staat uitgelegd hoe we het dit jaar gaan aanpakken.