Gevonden voorwerpen

Accommodatiecommissie

Rondom het sportcomplex en de kantine moet van alles geregeld worden; Onderhoud, schoonmaak en verhuur. De accommodatie-commissie houdt zich bezig met deze taken. Hoewel deze commissie nog in de kinderschoenen staat, denken we op korte termijn al vooruitgang te kunnen boeken.

Onderhoud
De kantine en de kleedkamers moeten, net als elk ander gebouw, structureel onderhouden worden. Kleine reparaties, schilderen, maar ook het grote werk. Leden van de accommodatie-commissie houden zich bezig met het uitvoeren van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Schoonmaak
Je kunt je vast voorstellen dat een sportkantine snel vuil wordt. Schoonmaken is niet het leukste onderdeel, maar moet wel gebeuren. De accommodatie-commissie probeert met hulp van vrijwilligers het clubgebouw en het veld schoon en ordelijke te houden.

Verbetering en Verduurzaming
GKV is een vereniging die graag kiest voor duurzaamheid. Wanneer er zaken vervangen of gerepareerd moeten worden proberen we altijd te kijken naar duurzaamheid.

Verhuur
De kantine van GKV is te huur voor vergaderingen, cursussen en kleine feesten. De verhuur is tevens een extra inkomstenbron van GKV. Het is uiteraard belangrijk dat dit goed geregeld wordt. Dit wordt gedaan door een lid van de accommodatie-commissie.

Openingstijden

Momenteel is het zaalseizoen. De trainingen en wedstrijden vinden plaats in Sporthal Overbosch.

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 17:30 - 21:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Club van 50

17 Leden

/20 Leden

925,00

/ € 1 000,00

Deze actie loopt nog 163 dagen