Over de Kangoeroeklup

Kangoeroeklup

De Kangoeroe Klup is bedoeld voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. Wekelijks gaan ze onder begeleiding van meerdere trainers aan de slag om allemaal verschillende vaardigheden te leren. Gooien en vangen van de bal en het mikken op de korf horen hierbij.

Bij de Kangoeroe Klup is het echter breder dan alleen korfbal. Zo zijn er samenwerkspelletjes, tikspelletjes en nog veel meer spelletjes om de kinderen allemaal essentiële vaardigheden aan te leren.

Zo leren ze onder meer omgaan met winst en verlies en het samenwerking met andere kinderen. Ook leren ze hoe ze samen kunnen spelen met kinderen die wat verder of juist wat minder ver zijn in hun ontwikkeling.

Bovenal gaat het bij de Kangoeroe Klup om plezier! Bij GKV staat plezier centraal en is ons doel om ervoor te zorgen dat uw kind een hele leuke tijd heeft bij onze vereniging. Met plezier als basis streven wij ernaar om een veilige omgeving te creëren waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Bent u nieuwsgierig of direct al overtuigd? Kom dan een keer langs om gratis mee te trainen! De eerste 3 keer meetrainen zijn volledig gratis. Als u uw kind vervolgens aanmeldt, krijgt hij of zij ook nog een speciaal Kangoeroe Klup T-shirt!
Via deze link komt u bij de trainingstijden van de Kangoeroe Klup.