Lid worden van GKV

Lid worden van GKV

Als een van de oudste Haagse korfbalverenigingen (1921), kijkt GKV naar de toekomst: We hebben een groeiend aantal jeugdleden, een enthousiaste groep junioren en een gezellige seniorenafdeling. GKV is een oude vereniging maar heeft juist veel aandacht voor de jeugd. Dit maakt de club een hechte en energieke vereniging met pit. GKV (Gymnasiasten Korfbal Vereniging) is opgericht vanuit de school Gymnasium Haganum en is nu al tijden gevestigd in de bosrijke omgeving van de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. De tijd dat alleen gymnasiasten lid waren van onze vereniging ligt ver, ver achter ons. U zult echter nog wel eens situaties, dan wel Latijnse benamingen tegenkomen die terugvoeren naar die tijd. Zo wordt de voorzitter doorgaans praeses en de penningmeester quaestor genoemd, dit alles als een fraaie traditie zonder verdere verwachtingen . GKV wil bovenal een gezelligheidsvereniging zijn, waar ook zeker naar prestatie gestreefd wordt. Dit is altijd zo geweest en naar we mogen hopen zal dit altijd zo blijven. Verder is GKV een vereniging, die normen en waarden hoog in het vaandel heeft. Wij hopen dat u het snel erg naar uw zin zult hebben, en snel de weg binnen GKV zal vinden.

Inzet van ouders en senioren 

GKV is een kleine vereniging, die draait op zijn leden. Wij kunnen daarom niet zonder de steun van ouders. Zo zult u gevraagd worden om af en toe een bardienst te draaien, dan wel de kinderen naar een uitwedstrijd te rijden. Wij rekenen hiervoor op uw medewerking. Mocht u een keer niet kunnen, probeer dan met een andere ouder te ruilen.

Sportkeuring 

Een sportkeuring is niet vereist. Voor ongeoefende spelers boven de 40 jaar adviseren wij een vrijwillige sportkeuring bij huisarts of sport medisch centrum.

Huishoudelijk Reglement en de Statuten 

Na het verkrijgen van het lidmaatschap kunt u op aanvraag het Huishoudelijk Reglement en de Statuten van GKV ontvangen. Als lid van GKV dient u op de hoogte te zijn van de inhoud van beide documenten.