Lid worden

Algemeen (1/6)

Voor meer informatie m.b.t. lid worden of mee trainen kunt u contact opnemen met Marleen van Dusseldorp via lidworden@gkvdenhaag.nl

 1. Welkom op GKV 

 2. Als een van de oudste Haagse korfbalverenigingen (1921), kijkt GKV naar de toekomst: We hebben een groeiend aantal jeugdleden, een enthousiaste groep junioren en een gezellige seniorenafdeling. GKV is een oude vereniging maar heeft juist veel aandacht voor de jeugd. Dit maakt de club een hechte en energieke vereniging met pit. GKV (Gymnasiasten Korfbal Vereniging) is opgericht vanuit de school Gymnasium Haganum en is nu al tijden gevestigd in de bosrijke omgeving van de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. De tijd dat alleen gymnasiasten lid waren van onze vereniging ligt ver, ver achter ons. U zult echter nog wel eens situaties, dan wel Latijnse benamingen tegenkomen die terugvoeren naar die tijd. Zo wordt de voorzitter doorgaans praeses en de penningmeester quaestor genoemd, dit alles als een fraaie traditie zonder verdere verwachtingen . GKV wil bovenal een gezelligheidsvereniging zijn, waar ook zeker naar prestatie gestreefd wordt. Dit is altijd zo geweest en naar we mogen hopen zal dit altijd zo blijven. Verder is GKV een vereniging, die normen en waarden hoog in het vaandel heeft. Wij hopen dat u het snel erg naar uw zin zult hebben, en snel de weg binnen GKV zal vinden.
 3. Contributie 1 juli 2018 tot 1 juli 2019 

 4. Peildatum leeftijd is 1 januari.

  Kangoeroe
  € 75
  tot 6 jaar

  Pupil
  € 205
  6 tot 12 jaar

  Aspirant
  € 220
  12 tot 16 jaar

  Junior
  € 255
  16 tot 19 jaar

  Senior
  € 320
  vanaf 19 jaar

  Niet spelend lid
  € 69

  Donateur
  € 35 (indicatie)
 5. Verplichtingen en verantwoordelijkheid 

 6. GKV is een kleine vereniging, die draait op zijn leden. Wij kunnen daarom niet zonder de steun van ouders. Zo zult u gevraagd worden om af en toe een bardienst te draaien, dan wel de kinderen naar een uitwedstrijd te rijden. Wij rekenen hiervoor op uw medewerking. Mocht u een keer niet kunnen, probeer dan met een andere ouder te ruilen.
 7. Sportkeuring 

 8. Een sportkeuring is niet vereist. Voor ongeoefende spelers boven de 40 jaar adviseren wij een vrijwillige sportkeuring bij huisarts of sport medisch centrum.
 9. Huishoudelijk Reglement en de Statuten 

 10. Na het verkrijgen van het lidmaatschap kunt u op aanvraag het Huishoudelijk Reglement en de Statuten van GKV ontvangen. Als lid van GKV dient u op de hoogte te zijn van de inhoud van beide documenten.
 11. Sportkleding 

 12. Spelende leden dienen in het bezit te zijn van een wedstrijdtenue (shirt, rokje/broekje en sokken/kousen) van GKV. Deze zijn te koop bij Sport 2000 in Voorburg (kon. Julianaplein 14B).
Even geduld a.u.b.