Seizoensopening 2017-2018

zondag 27 augustus 2017 om 22:39 uur

Activiteiten commissie Mathijs Busse

Aanstaande zaterdag (2 september) start het seizoen 2017-2018. GKV 1 en GKV 2 doen dit met een thuiswedstrijd. Om 15.30 zal de wedstrijd GKV 1 – WION 1 worden gestart. Gevolgd door de wedstrijd GKV 2 – WION 2 om 17:10.

Net zoals afgelopen jaar zal de activiteiten commissie ook dit jaar bij de thuiswedstrijden van onze selectie zorgen voor een gezellige middag: korfbal, muziek en een pupil of een team wat in het zonnetje wordt gezet als speler/team van de week. Wanneer jou dit supergaaf lijkt, geef dit dan aan bij 1 van de AC-leden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Aankomend weekend is er naast het schitterende korfbalspel van onze selectie een barbecue. Om hiermee het nieuwe seizoen gezellig met de gehele vereniging te beginnen!

 

Lijkt het jou (en je ouders, broertjes, zusjes, vrienden en wie je dan ook mee wil nemen) gezellig, leuk maar zeker ook lekker om het seizoen met ons te openen met een BBQ? Geef je dan snel op bij de AC. Hoe doe ik dat? Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar ac@gkvdenhaag.nl of door je bij 1 van de ac-leden aan te melden. Aanmelden kan tot donderdag 31 augustus 23:59! De kosten voor de barbecue zullen €10 zijn.

 

Wij kijken uit naar alle aanmeldingen! 

 

Samengevat:

-       15.15 aanwezig voor GKV 1- WION 1

-       17.10 GKV 2 – WION 2

-       Na afloop van de wedstrijden BBQ’en (geef je snel op!!)

 

Wij kijken enorm uit naar komend seizoen en wie zien jullie allen aankomende zaterdag!

 

Tot dan!

De AC