Vrijwilligers gezocht!

De zomervakantie loopt zo langzamerhand op zijn einde. We kunnen terug kijken op een periode met mooi en warm weer. Misschien was het af en toe zelfs te heet en te droog. Maar hopelijk is iedereen weer lekker uitgerust, en vol enthousiasme om er een mooi en sportief seizoen van te maken. Vanaf komende week zien we elkaar weer op ons eigen veld. Dan kunnen hopelijk mooie vakantieverhalen worden uitgewisseld. Het wordt ook weer tijd om te kijken of we onze favoriete sport nog steeds onder de knie hebben. De eerste trainingen zullen dan worden gegeven. Iedereen kan zich dus voorbereiden op de competitie, die over een paar weken in september van start gaat.

Geschreven door Ralph von Franquemont op zondag, 21 augustus 2022

Voor al die korfbalactiviteiten hebben we uiteraard vrijwilligers nodig. Zonder hen kan een (sport)vereniging niet bestaan. Gelukkig kunnen we bij GKV al jarenlang een beroep doen op een aantal trouwe vrijwilligers. We zijn deze mensen erkentelijk voor hun vaak langdurige werk, en hopen dat ze ons willen blijven ondersteunen.

Toch kunnen we nog steeds enthousiaste leden en ouders gebruiken die GKV draaiende willen houden en helpen sterker en groter te maken. Daarom heeft het bestuur samen met onze sportcoördinator Tymen in juli een belrondje gemaakt om vrijwilligers te werven. Gelukkig hebben daarbij een aantal leden en ouders zich bereid verklaard om de handen uit de mouwen te steken. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Op de komende bestuursvergadering gaan we op een rijtje zetten bij welke commissies en functies GKV nog vrijwilligers nodig heeft. Daarmee kunnen we gerichter mensen gaan benaderen.

Iedereen die nog geen contact met ons gehad heeft, wordt opgeroepen alvast na te denken wat hij/zij voor GKV kan betekenen. Misschien is dat voor de trainersvacatures waar de TC op 11 augustus aandacht voor vroeg. Een aantal van onze vacatures staan nu op Den Haag Doet, zodat ook externe vrijwilligers GKV weten te vinden.

Daarnaast wil ik ook alvast aankondigen dat GKV op zoek moet naar een nieuwe voorzitter. Ik heb mijn medebestuursleden enige tijd geleden aangegeven dat ik besloten heb na drie jaar voorzitterschap er mee te stoppen. Op de ledenvergadering dit najaar ga ik mijn functie neerleggen. GKV moet dus ook op zoek naar een nieuwe praeses. Ook iets om alvast over na te denken! Nadere informatie over deze uitdagende functie kunnen belangstellenden bij mij krijgen (eventueel via voorzitter@gkvdenhaag.nl).            

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 93 dagen

Categorieën