Eerste kamploterij van start

We gaan iets nieuws doen. Er komt dit jaar voor het eerst een kamploterij. De volledige opbrengst van deze loterij komt ten goede van het kamp, zodat we dit jaar weer met de bus op kamp kunnen en tijdens deze onvergetelijke week ook andere leuke dingen voor onze kinderen kunnen doen.

Geschreven door Peter de Bruin op woensdag, 01 mei 2019

Voor deze loterij zullen de komende weken aan alle teams loten worden uitgedeeld. Een lot kost 50 cent en op een velletje zitten tien loten, zodat een volledig vel dus 5 euro kost. De hoofdprijs van de loterij is een weekend weg voor twee personen, maar daarnaast hebben we ook nog een groot aantal andere leuke prijzen. Zo heeft BeautyX bijvoorbeeld een schitterend cadeaupakket gesponsord.

Wij roepen iedereen dan ook op om mee te doen aan de loterij. Maar er is meer. Want op elk vel kun je naam invullen van wie het lot verkocht heeft. De trekking van de loterij is op 15 juni, rond de laatste thuiswedstrijd van het eerste. Diegene die de meeste loten verkoopt wordt op deze dag ook nog eens in het zonnetje gezet en krijgt van de kampcommissie een leuke beloning.

Dus verkoop allemaal zo veel mogelijk loten zodat we veel leuke dingen kunnen doen op kamp. Heb je extra loten nodig om te verkopen dan kun je dit altijd laten weten aan je trainer of aan iemand van de kampcommissie.

Succes.

De kampcommissie,

Charlotte K., Chris, Erik W, Lisanne, Nick Z en Titia

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 67 dagen

Categorieën