Kamp Countdown : Nog 5 weken

Nog maar vijf weken en dan is het zo ver. We gaan op kamp. De leukste week van het jaar. De kampcommissie is druk bezig met het bedenken van nieuwe spelletjes zodat het een week gaat worden om niet te vergeten. Daar wil je absoluut bij zijn, dus geef je hier zo snel mogelijk op.

Voor wie mij nog niet kent zal ik mij even kort voorstellen. Ik ben Chris en ben nu twee jaar de trainer en coach van de selectie. Vorig jaar ben ik een dagje mee geweest met het kamp om korfbalclinics te geven. Dat was zo leuk dat ik dit jaar het hele kamp mee ga en onderdeel van de kampcommissie ben. Wij hebben er allemaal al heel veel zin in, en hopelijk jullie ook.

Met de kc is besloten om dit jaar net als vorig jaar met auto's op kamp te gaan. We hebben hiervoor alleen nog een paar ouders die kunnen en willen rijden nodig. Zouden jullie op maandagochtend en/of vrijdagmiddag kunnen rijden, geef dit dan door aan een van de mensen van de kampcommissie of aan de trainers, zodat wij hier een goede planning voor kunnen maken. 

 

Klik hier voor het kamp inschrijfformulier!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 66 dagen

Categorieën