Welkom bij de club!

dinsdag 29 augustus 2017 om 19:16 uur

Nick de Boer Technische commissie

Zoals iedere sportclub proberen wij ons in de zomerstop te versterken met nieuwe aanwinsten voor de club. Zo ook deze zomer! Met trots wil ik jullie de nieuwe aanwinsten presenteren, zodat jullie ze alvast leren kennen en een warm welkom kunnen heten op GKV in het nieuwe seizoen.

Hier een klein stukje over Steijn van der Klis. Hij zal komend seizoen bij GKV komen als niet-spelend lid.
Ik ben Steijn, ben 7 jaar en zit op de Nutsschool. Ik vind het leuk om buiten te spelen, hutten te bouwen, boogschieten en met een bal te spelen.

Afbeelding

 

En dan Jane Vermeulen. Zij zal komend seizoen gaan spelen in de D van GKV.
Ik ben Jane Vermeulen en ik ben 9 jaar oud. Ik zit in groep 6. Mijn hobbies zijn: turnen, buiten spelen, zwemmen, tekenen, knutselen, spelen met onze parkiet en Minecraft spelen. Mijn beste vriendin is Selma. Zij zit ook bij GKV op korfbal. Ik wilde mijn hele leven al op korfbal bij Selma in het team. Ik ben blij dat ik er nu eindelijk op zit.

Afbeelding

 

Dan hebben we ook nog Isabelle Bos die GKV komt versterken als spelend lid.
Hallo GKV, ik ben Isabelle en ik ben 9 jaar oud,  ik zit in groep 6.  Mijn hobby 's zijn buitenspelen, lezen en korfbal.  Ik heb twee jaar bij SEV  gekorfbalt maar die vereniging is gestopt en ik heb zin om bij GKV te korfballen. Tot snel!

Afbeelding