Nieuws

De selectie heeft jullie (weer) nodig

Oproepen

Herinneren jullie je de wedstrijd van het eerste op bezoek bij Velocitas nog? In een bomvolle sporthal wist het eerste de latere kampioen te verslaan. Hierbij gaf jullie massale steun de doorslag en we hebben jullie nog een keer nodig. Want ook op het veld strijdt de selectie nog steeds om twee kampioenschappen binnen te halen.

Met nog maar twee wedstrijden te gaan staat het eerste namelijk op de tweede plaats en het tweede op een gedeelde eerste plaats. (Mede-)koploper in beide gevallen is Tilburg, en die ploeg komt op de laatste speelronde naar Den Haag. Dit kan dus een heerlijke afsluiting van het seizoen worden, maar voor het zover is moeten het eerste en tweede wel nog van DVS'69 winnen. En dat gaat niet makkelijk worden, want thuis verloren zowel het eerste als het tweede van de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Dus vandaar deze oproep : Kom allemaal naar Hendrik-Ido-Ambacht en steun ons zoals jullie ook tegen Velocitas hebben gedaan. Met jullie als negende man/vrouw achter ons hopen we dit keer wel van DVS te kunnen winnen, zodat we in de slotronde Tilburg uit kunnen dagen om het kampioenschap. De wedstrijd van het tweede begint om 14.00 uur, en aansluitend komt het eerste in actie (15.30 uur).

Hopelijk tot 26 mei!

De selectie