De mogelijkheden

De mogelijkheden

Hieronder staan de mogelijkheden om GKV te sponsoren:

Sponsorbord € 200 p.j. € 170 eenmalig Minimaal 3 jaar
Een Trespa-reclamebord van 2,5 meter bij 80 cm langs het kunstgrasveld.
Websitebanner € 25 p.m. € 10 eenmalig Minimaal 1 maand
Een banner of uw logo op onze website die doorverwijst naar uw eigen website. Deze banner komt onderaan de pagina (zie "Lid worden?").
Club van 50 € 50 p.j.   Minimaal 1 jaar
De Club van 50 is een club van donateurs die jaarlijks €50 doneren aan de vereniging. Elk jaar worden er nieuwe doelen bepaald waar de opbrengst naar toe gaat.
Grote Clubactie Superlot € 150 per lot    
GKV doet mee met de jaarlijkse loterij van de Grote Clubactie. Tijdens deze actie verkopen we loten voor €3 per stuk en 80% van de opbrengst gaat naar GKV. Voor ondernemers en bedrijven is het ook mogelijk om een Superlot te kopen. Dat zijn eigenlijk 50 loten bij elkaar die u bijvoorbeeld kunt uitdelen aan klanten, werknemers of zakenrelaties. Voor Superloten wordt een extra trekking gehouden. Als u een Superlot koopt komen we graag bij u langs voor een "officieel" fotomoment en een artikel voor de website.
Donateur      
Degene die GKV structureel willen steunen én gebruik willen maken van fiscaal voordeel, wijzen wij er graag op wijzen dat periodieke giften aan een vereniging fiscaal aftrekbaar zijn. GKV werkt hier uiteraard graag aan mee en voldoet aan de voorwaarden. Het fiscale voordeel kan oplopen tot 50%. Via onderstaande link vindt u het formulier van de belastingdienst.

Overeenkomst Periodieke gift in geld