Waarom GKV?

Waarom GKV?

GKV is groot geworden en bijna 100 jaar oud door haar vele, vele sponsors. Bedrijven, instanties en vriendengroepen verbinden zich aan "Gymnasiasten Korfbal Vereniging Den Haag", de slimste korfbalvereniging van Nederland. Met deze partners zorgen we ervoor dat ook de volgende generatie jeugd kan opgroeien in een veilig sportklimaat en dragen wij ons steentje bij aan een sportief Mariahoeve en Marlot voor alle leeftijden.

 

GKV is een club met een droom en een maatschappelijke missie:

"365 dagen sport aanbieden voor jong en oud op het koninklijke GKV!"

Zo'n ambitieuze droom is alleen samen haalbaar, met partners en met een sponsors die hier ook voor willen gaan. Want sport is meer dan sociaal en gezond bewegen, het is de hoeksteen van een begripvolle en bloeiende maatschappij. Als sponsor van GKV bent u onderdeel van die droom en kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden om uw bedrijf of boodschap te presenteren aan alle bezoekers en leden van GKV. 

GKV leidt al bijna 100 jaar vele generaties sporters op. Families die hun kinderen toevertrouwen aan GKV en zelf ook betrokken blijven bij de club. GKV biedt onze sponsors een uitstekend ICT platform (website, social media) en modern sportcomplex.

  • GKV is vereniging die groot is geworden door klein te blijven. Een hechte familievereniging met veel aandacht voor zowel top als breedtesport.
  • Een sterke identiteit met aandacht voor tradities, focus op jeugd, duurzame relaties en bovenal sporten met plezier
  • De slimste technologiën geinteregreerd in onze werkprocessen om de club te promoten en onze vrijwilligers te ontlasten, zoals 360 graden virtuele tours, automatische whatsapp berichten en gekoppelde ICT systemen.
  • Een beoogt Buurthuis van de Toekomst die samenwerkt met Gemeente Den Haag diverse scholen en andere maatschappelijke partners om de wijk Mariahoeve en Marlot aan het bewegen te krijgen.