Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dit vinden we uiteraard erg jammer, maar je hebt hiervoor vast een goede reden. Hieronder lees je hoe je je lidmaatschap opzegt:

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk of door een mail te sturen aan de ledenadministratie en de penningmeester op secretariaat@gkvdenhaag.nl en penningmeester@gkvdenhaag.nl. Dit kan tot uiterlijk 1 mei van het lopende seizoen. Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je opzegging van je lidmaatschap. Als dat niet het geval is, dan is je opzegging niet verwerkt. Houd dit dus in de gaten! Alle andere manieren van afmelden zoals afmelden bij de trainers of bij de Technische Commissie geldt niet als opzegging! Als niet voor 1 mei wordt opgezegd, dan wordt de contributie van het daarop volgende seizoen in rekening gebracht.

In geval van tussentijds opzegging van het lidmaatschap kan een verzoek worden ingediend bij de penningmeester voor restitutie van een deel van de betaalde contributie. Dit is alleen mogelijk in geval van een verhuizing, zwangerschap of een langdurige blessure. In dat geval wordt de contributie in rekening gebracht voor de lopende maand waarin wordt opgezegd, plus de daarop volgende 2 maanden. Dit in verband met kosten die GKV moet voldoen aan onder andere de KNKV en de gemeente.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Club van 50

0 Leden

20 Leden

100,00

€ 1 000,00

Grote Clubactie

96 Loten

416 Loten

230,40

€ 1 000,00