Voornemen contributie 2021/2022

Het afgelopen korfbalseizoen was een seizoen als geen ander. Nauwelijks wedstrijden, weinig trainingen en geen gezellige activiteiten op de club. Desondanks is merendeel van jullie lid gebleven en dat wordt zeer gewaardeerd! Jullie zijn lid van een club die volgend seizoen 100 jaar bestaat. 100 jaar! Deze hoge leeftijd geeft aan dat GKV zich al flinke tijd staande weet te houden, ook na corona! Met jullie lidmaatschap en positiviteit hopen we dat, dat nog vele jaren zo blijft. 

Om jullie te bedanken voor jullie steun en vertrouwen in GKV wil het bestuur de contributie voor ieder lid, van kangoeroe tot senior, eenmalig verlagen naar 69 euro voor een heel jaar. Op deze manier worden jullie een beetje gecompenseerd voor het teleurstellende korfbaljaar 2020/2021.  Deze lage contributie geldt ook voor nieuwe leden die zich vòòr 7 december aanmelden. Deze datum is gekozen, omdat GKV op 6 december 2021 officieel haar 100 jarige jubileum viert. Mocht je nog vrienden of vriendinnen hebben die op zoek zijn naar een nieuwe hobby? Zegt het voort: een heel jaar korfbal voor een prikkie doe je bij GKV!

PS. Contributiewijzigingen dienen door de leden te worden goedgekeurd tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV). Het bestuur neemt hierop een voorschot, maar is zich ervan bewust dat zij t.z.t. het voorstel officieel moet voorleggen. Als de leden tijdens de vergadering tegen stemmen zal de normale contributie worden geind.  

 

Mocht je onverhoopt toch twijfelen om je lidmaatschap op te zeggen, dan willen wij je vragen om contact op te nemen met de TC. Je kunt bij ons terecht voor vragen, onduidelijkheden of suggesties. Je kunt de TC bereiken via tc@gkvdenhaag.nl of door een van de leden van de TC individueel te benaderen. Je kan de telefoonnummers van de TC leden opvragen via de mail. Indien je je lidmaatschap echt wilt beëindigen kun je via https://gkvdenhaag.nl/leden/opzeggen lezen hoe je dit doet en voor wanneer dit gedaan moet zijn. 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 71 dagen

Categorieën