Bestuur

Het bestuur bestaat uit een aantal vrijwilligers met een visie en heldere ideeën over waar de club naartoe moet. Besturen of leidinggeven aan een sportclub is in de praktijk echter niet niks. Het bestuur bepaalt het beleid van de club en stippelt de koers uit voor de komende jaren.

Gekozen bestuur
Het bestuur bestaat uit vrijwilligers die worden gekozen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Hier zijn de statuten van GKV van toepassing. Bestuursleden hebben allemaal een andere achtergrond en dat maakt het bestuur veelzijdig. Wat de bestuursleden gemeen hebben is de betrokkenheid bij GKV.

Vergaderingen
In de maandelijkse vergaderingen komen onderwerpen aan bod als Beleidsplannen, begrotingen, investeringen, en contracten. En ook andere belangrijke thema’s als Ledenwerving en Ledenbehoud, Financiën, Accommodatie en Sportiviteit en Respect beginnen veelal bij de bestuurder.

Wet- en regelgeving
Deel uitmaken van het bestuur is niet helemaal vrijblijvend. Verenigingen moeten ook aan de geldende wet- en/of regelgeving voldoen. Wetten en regels kunnen complex zijn en voor een voorzitter kan heel andere regelgeving relevant zijn dan voor bijvoorbeeld een penningmeester of een secretaris.

Niki van Driel
Penningmeester
Maykel Teske
Secretaris
Kees de Boer
Algemeen bestuurslid
Marleen Van Dusseldorp
Algemeen bestuurslid
Iris von Franquemont
Algemeen bestuurslid

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Club van 50

0 Leden

20 Leden

100,00

€ 1 000,00

Grote Clubactie

96 Loten

416 Loten

230,40

€ 1 000,00