Vrijwilligers gezocht voor Schoolkorfbal 2024

Beste leden, ouders, vrijwilligers en anderen!

Op woensdag 10 april vindt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi weer plaats op GKV. Het schoolkorfbaltoernooi is een gezellig evenement waarbij basisscholen uit de buurt langskomen op GKV om kennis te maken met korfbal en wedstrijden met elkaar te spelen.
Het schoolkorfbaltoernooi is een belangrijke dag voor GKV om nieuwe kinderen enthousiast te maken voor korfbal en natuurlijk om lid te worden van onze vereniging. Om deze dag tot een succes te maken zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om dit toernooi, samen met de gemeente, te organiseren op GKV.

Dus in het kort:
-    Woensdag 10 april: Schoolkorfbaltoernooi
-    We zoeken vrijwilligers die dit voor GKV willen organiseren
-    Ter voorbereiding zullen enkele overleggen met de gemeente worden ingepland in de maanden voorafgaand aan het toernooi

Lijkt het jou leuk en wil je GKV helpen? Of ken je iemand buiten GKV die dit leuk zou vinden? Stuur dan een berichtje naar Mirthe (0681723850) of via voorzitter@gkvdenhaag.nl. Ik zal je dan in contact  brengen met de andere vrijwilligers en het contact bij de gemeente.

Groetjes, Mirthe

Ps; mocht je voor school bepaalde stage uren moeten maken of vrijwilligerstaken moeten uitvoeren, kunnen wij als vereniging deze uren ook voor jou aftekenen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 71 dagen

Categorieën