Nieuws

Wie gaan er mee op kamp?

Het duurt nog een paar maanden, maar de kampcommissie is al weer druk bezig met de voorbereidingen. Het afgelopen kamp was een groot succes, zoals je in onderstaande terugblik kunt zien.  

Wij van de KC gaan onze uiterste best om het dit jaar nog leuker te maken. Maar dit kunnen wij niet alleen, daar hebben we jullie hulp bij nodig. Wat hebben we nodig?

Kampgangers

Het belangrijkste ingrediënt voor een fantastisch kamp is natuurlijk een leuke groep kampgangers. We kunnen ons niet voorstellen dat jullie na het zien van de video deze fantastische week willen missen. Het is al mogelijk om je op te geven. Doe dit zo snel mogelijk, zodat wij het kamp voor jullie zo goed mogelijk voor kunnen bereiden. En zodat je zeker weet dat je ook echt een bed hebt tijdens het kamp. Het aanmeldformulier vind je hier.

 Sponsors

Wij van de kampcommissie hebben een grote wens voor dit jaar, en dat is dat we met de bus op kamp kunnen. Hiervoor kunnen we alle mogelijke hulp gebruiken. We zijn daarom op zoek naar sponsoren. Weet jij een bedrijf of organisatie die ons zou willen sponsoren, laat het ons weten. Dit kan zijn voor de traditionele t-shirts, met geld, maar we willen komend voorjaar ook een grote kamploterij organiseren. Dus als jij een leuke prijs hebt die we hiervoor kunnen gebruiken dan horen we dat ook graag.

Namens alle kinderen die dit jaar mee gaan met kamp, en wij gaan er van uit dat dit er heel veel zullen zijn, danken we jullie nu al van harte. Mocht je vragen of suggesties hebben, dan kun je altijd een van ons aanspreken.