Ook onze verjaardag gaat digitaal

Het blijkt maar weer eens wat een lastige tijd dit is om een jubileum te vieren. Gelukkig hadden wij al voor Corona besloten om er een jubileumjaar van te maken, waardoor onze kansen verspreid zijn. Naar aanleiding van de laatste maatregelen en de druk op de zorg die nog niet minder is geworden, heeft het bestuur besloten om ook onze verjaardag op een alternatieve manier te vieren. We vieren onze verjaardag digitaal. We hebben de ideale online locatie gevonden. Waar? Dit horen jullie van ons op de dag zelf!

We hebben een manier gevonden waarop iedereen mee kan genieten van onze verjaardag zonder de deur uit te hoeven en zonder dat corona een rol speelt. Samen kunnen we het nog gezelliger maken door van je te laten horen! Maandag 6 december a.s. start de inloop om 15.40 uur. Maak jij die dag ook een momentje vrij om even langs te komen?

Wil jij GKV feliciteren met het 100-jarig bestaan? Stuur dan een leuke foto, tekst of filmpje naar 06 17 34 71 86 of info@gkvdenhaag.nl. Het lijkt ons ook erg leuk als enkele leden en oud-leden een stukje zouden willen schrijven over hun tijd bij GKV voor op de website. Daar hoort dan natuurlijk ook een leuke foto bij! 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 63 dagen

Categorieën