Terug naar Erima

Zoals jullie weten en is besproken tijdens de ALV, liep het niet zo lekker met de levering van ons tenue. Sinds 2019 gebruiken we kleding van het merk Muta. Muta is een groothandel van kleding en sportartikelen die ook eigen kleding fabriceert. Deze kleding wordt op bestelling gemaakt en helemaal in India. We hadden last van een hele lange levertijd en ook merkte we dat de pasvormen niet altijd gelijk waren. Het grote voordeel was wel dat we inmiddels bijna helemaal uniform zijn in ons tenue. De samenwerking met Muta staat vast tot februari 2024. Toch moest er iets veranderen.

dinsdag, 06 juni 2023

Na veel onderzoek gedaan te hebben en overleg gepleegd te hebben met Muta, hebben we besloten om stapsgewijs weer terug te stappen naar kleding van Erima. Het grote voordeel is dat we kledingstukken van Erima los per stuk kunnen bestellen en dat de levertijd 1 tot 2 weken is in plaats van maanden. Ook zijn er meer artikelen verkrijgbaar zoals tassen en kousen. De meeste kledingstukken zullen worden bedrukt in plaats van geborduurd. Sommige artikelen zullen ook iets duurder zijn, vooral het rokje.

Vanaf nu zijn er Erima-producten te bestellen in de webshop. In de toekomst zullen dit er meer worden. We hebben nog enkele Muta-artikelen en die moeten natuurlijk ook nog verkocht worden.

De wedstrijdshirts en inloopshirts zullen voorlopig nog hetzelfde blijven. Wel zijn wij erg benieuwd naar jullie mening. Wij hebben een enquête gemaakt en hopen dat jullie deze willen invullen. De enquête is hier te vinden:  Link naar enquête

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 63 dagen

Categorieën