Vrienden van GKV - een nieuw jaar!

Op 9 januari kwamen Peter, Maykel en ik online weer bij elkaar. We bespraken een aantal onderwerpen, waaronder de ontwikkelingen rond de Vrienden van GKV (voorheen de Club van 50).

Geschreven door Guus Staal-Lieshout op maandag, 31 januari 2022
Van de Vrienden van GKV zijn tot dusver 15 donaties binnengekomen. De namen en de tussenstand worden zo spoedig mogelijk weer op de site vermeld. Michiel heeft aanbevelingen gedaan, waar we het komend jaar mee aan de slag gaan. Hierbij moet je denken aan een vast donatiemoment in het jaar, het beschikbaar stellen van een betaallink op de site, de mogelijkheid tot automatische incasso en het bijhouden van een administratie van zowel actieve als potentiële donateurs. Middels een enquête kunnen we onderzoeken wat de voorkeuren zijn.
Ook het archief kwam aan bod, zie hiervoor de artikelen die Peter op de site heeft geschreven.
Tot slot bespraken we het jubileum. De geplande tentoonstelling ging vanwege de maatregelen in januari niet door. Daarom is deze doorgeschoven naar het begin van de tweede helft van het veldseizoen. Op 12 februari komen we weer bij elkaar. Dan kiezen we een nieuwe datum voor de tentoonstelling. Vrienden,  leden en oud -leden worden hiervoor uitgenodigd.
 
 
NL  09 INGB 0000 203 752
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
ovv uw naam.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 63 dagen

Categorieën