Vrienden van GKV - update juli 2022

Op zaterdag 18 juni hadden Peter, Maykel en ik weer overleg. De doelstelling van de Vrienden van G.K.V. hebben we, in principe, vastgesteld.

Geschreven door Guus Staal-Lieshout op maandag, 04 juli 2022

Er kwamen geen suggesties vanuit de vereniging. Daarom hebben we zelf verzonnen om het terras leuker en mooier te maken d.m.v. planten en bloembakken. Zeker nu er een nieuwe kantine aankomt. We moeten het natuurlijk wel eerst met het bestuur en de kantinecie. overleggen. We houden jullie op de hoogte.
Ook het aanmelden voor de Vrienden van G.K.V. kwam ter sprake. Dat gebeurt nog te weinig. Men denkt dat de Club van 50 automatisch overgaat in de Vrienden van G.K.V. Dat is niet zo. Via de site kun je je aanmelden. En het voordeel is dat je niet ieder jaar geld hoeft over te maken. Dat gaat dan automatisch. En G.K.V. is verzekerd van een automatische geldstroom. Wel zo fijn voor een kleine vereniging als de onze.
En dan het Jubileum. De tentoonstelling is blijven staan tot en met het jubileumfeest van 3 juli. De Vrienden van G.K.V. waren allemaal uitgenodigd voor dit jubileum. Twee oud-leden (Karel en Arnold) hadden het plan opgevat om zondagmiddag al om 14.00 uur met alle oud-leden die dat wilden, gezellig bij te praten en heel veel oude koeien uit de sloot te halen. Intussen konden dan de fotoalbums, oude krantjes en wat dan ook doorgebladerd en bekeken worden. Dat werd een groot succes! We hebben heel veel oud-leden mogen begroeten.
En dan is het vakantie. Wij hebben op 10 september overleg en dan worden er weer plannen gemaakt.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 62 dagen

Categorieën