GKV 3 kampioen!

Het was de ideale zaterdag voor een kampioenswedstrijd. Nou ja, niet helemaal ideaal, het was namelijk de ochtend na het teamuitje. Na veel friet, karaoke en voor een enkeling nog een dansje, was bijna iedereen weer op tijd paraat om zich klaar te maken voor de kampioenswedstrijd. Daardoor konden we mooi nog even meepakken hoe de F-jes hun eerste wedstrijd wonnen.

Geschreven door Lisa Gorter op woensdag, 14 juni 2023

Dat was voor 3 nog allerminst zeker. Na 12 minuten spelen was de stand nog steeds 0-0. Gelukkig werd de wedstrijd opengebroken door een mooie goal van afstand van Marvin, die zelf nog het meest verbaasd was. daarover gesproken: ook Lisa scoorde, voor het eerst deze competitie. In het andere vak moest er een strafworp worden genomen, al had niemand daar echt zin in. Gelukkig pakte Suus hem en maakte ze hem mooi af. Niet iedereen was zo trefzeker: Frederique deed een HP’tje (voor de nieuwkomers onder ons: dat betekent héél veel schieten maar niet scoren). Niels deed dat gelukkig niet, hij had een bijna 100% score met 2 mooie doelpunten. Ook al lukte het scoren niet altijd, Verdedigend stonden we als een huis. Tommy en Pierre waren letterlijk overal in het veld en hebben er de nodige balletjes tussenuit gehaald en Koen en Rob waren zoals vanouds onze reboundkoningen. 

Uiteindelijk werd de wedstrijd onnodig spannend en kwamen de tegenstanders van 6-2 terug naar 6-6. Dat kwam niet door Belinda: haar doelpunten werden afgekeurd. Met wederom een aantal tactische wissels van coach Mirthe, en de GKV-hooligans (waaronder Arie!) die ons door de wedstrijd schreeuwden (en de scheidsrechter nog wat aanwijzingen gaven), hebben we het uiteindelijk toch gered. Dat kwam ook doordat Tim op het moment supreme er nog twee inlegde.

Eindstand: 9-7. Met een mooie bos bloemen konden we de bardienst in, de A coachen en met 2 en 1 mee. Waar Titia wederom en HP dan toch eindelijk wist te scoren.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 71 dagen

Categorieën