Commissies

Rondom het sportcomplex en de kantine moet van alles geregeld worden; Onderhoud, schoonmaak en verhuur. De accommodatie-commissie houdt zich bezig met deze taken. Hoewel deze commissie nog in de kinderschoenen staat, denken we op korte termijn al vooruitgang te kunnen boeken.

Onderhoud
De kantine en de kleedkamers moeten, net als elk ander gebouw, structureel onderhouden worden. Kleine reparaties, schilderen, maar ook het grote werk. Leden van de accommodatie-commissie houden zich bezig met het uitvoeren van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Schoonmaak
Je kunt je vast voorstellen dat een sportkantine snel vuil wordt. Schoonmaken is niet het leukste onderdeel, maar moet wel gebeuren. De accommodatie-commissie probeert met hulp van vrijwilligers het clubgebouw en het veld schoon en ordelijke te houden.

Verbetering en Verduurzaming
GKV is een vereniging die graag kiest voor duurzaamheid. Wanneer er zaken vervangen of gerepareerd moeten worden proberen we altijd te kijken naar duurzaamheid.

Verhuur
De kantine van GKV is te huur voor vergaderingen, cursussen en kleine feesten. De verhuur is tevens een extra inkomstenbron van GKV. Het is uiteraard belangrijk dat dit goed geregeld wordt. Dit wordt gedaan door een lid van de accommodatie-commissie.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 21:55 - 21:55
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag 13:45 - 17:15
Zondag Gesloten
Green Oil